Hola!

Em dic Marc (Markie Brown); artista multidisciplinar del 1991. Sóc un dissenyador molt actiu a les Xarxes Socials i el món gràfic interactiu. M’agrada participar a projectes culturals, reïvindicatius, socials i solidaris. Curiós en tot el que tingui a veure amb el món artístic: vídeo, cinema, tatuatge, manualitats, disseny gràfic, il·lustració i composició musical.

M’agrada aprendre noves tècniques i funcions. Interessat en la publicitat, el disseny i venda de productes online i presencial, noves tecnologies, maquetació i disseny editorial. Em dedico principalment a la creació de marques i el disseny de marxandatge original d’esdeveniments culturals i artistes professionals.

Habilitats:

Disseny Gràfic
Il·lustració
Edició de vídeo
Editorial
Art Final

Experiència professional:

OBSESSED - Five Senses Reeling (2021-...)

Il·lustrador independent, Dissenyador Gràfic Freelance. Marxandatge per a Drag Queens internacionals i esdeveniments culturals LGBTIQ+. Remot. Seattle, EEUU.

Global Solutions 2014 SL (2019-2022)

Departament gràfic - Disseny gràfic Direcció artística, il·lustració, CM, Xarxes socials, Art final i publicitat. Disseny i creació de marques i marxandatge. Barcelona.

Urnesdelreferendum.cat (2019-2022)

Dependent – Publicitat Disseny gràfic, il·lustració, control d'estoc, Interiorisme. Disseny i creació de marxandatge tèxtil. Barcelona.

Assemblea Nacional Catalana (2018-2019)

Disseny gràfic, il·lustració, Gravació en directe manifestacions, esdeveniments polítics i rodes de premsa. Edició video. Maquetació editorial, flyers, projectes culturals i polítics, creació i disseny de marxandatge. Barcelona.

Wassabi Design (2012-2013)

Departament gràfic. Pràctiques Disseny gràfic. Barcelona

Software:

Illustrator
Photoshop
Procreate
Indesign
After Effects
Premiere Pro
Lightroom
Wordpress Templates
Mailchimp
Mailify
OBS
Streamyard
Reaper
OpenOffice

Estudis:

EMAD / CFGS Gràfica interactiva

2014, LA GARRIGA Cartellisme, revistes interactives, disseny de logotips, maquetació, història de l’art, imatge coorporativa.

EMAD / CFGM Art final

2012, LA GARRIGA Art finalisme, Cartellisme, disseny gràfic, maquetació, dibuix

CITILAB / Curs de creació de Videojocs

2012, CORNELLÀ Disseny i creació de videojocs 2D i 3D. Textures. Software Unity.

Ntra. Sra. MONTSERRAT / Educació secundària olbigatòria

2010, PARETS DEL VALLÈS

Alguns dels meus projectes preferits:

Posa't en contacte amb mi

Back To Top