Blog

UncategorizedEXPO: Sta. Coloma de DRAGmenet

EXPO: Sta. Coloma de DRAGmenet

Marc Vila (Markie Brown) és un artista, il·lustrador i dissenyador gràfic de Santa Coloma de Gramenet nascut el 1991. Actualment, treballa com a freelance per a l’agència Obsessed de Seattle (EUA) amb la creació de dissenys per al marxandatge oficial d’algunes de les drag queens internacionals més conegudes del món com Trixie Mattel, Adore Delano, Katya, Monét x Change, Bob the Drag Queen, Miz Cracker. Totes són concursants del show televisiu americà RuPaul’s Drag Race. També ha col·laborat i treballat per a d’altres artistes, drag queens locals i internacionals com Juno Birch, Pupi Poisson

 i per al show televisiu de Shudder The Boulet Brothers’ Dragula. Ha col·laborat amb el concurs de drag queens Ravalada / Dragalada de Barcelona, Madrid i València, per a qui ha fet les il·lustracions de les reines que hi van participar en les edicions de 2021 i 2022. D’aquesta manera, ha pogut mostrar la seva feina a un públic més local en l‘àmbit català i espanyol. L’exposició és un recull de les obres oficials més destacades fetes per a drag queens, col·laboracions i fan-arts que ha portat a terme durant els anys 2021-2023. Són dissenys plens de color, expressió i versatilitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top